Om mig

Lidt om mig

Min livsfilosofi, mit menneskesyn og min grundlæggende tro, er at alle os forældre vil det bedste for vores børn og familier.

I mit eget familieliv har jeg tre voksne sønner, jeg er gift for anden gang og bor tæt på natur, skov og vand. Og så elsker jeg Moomin universet, god kaffe og at gøre en forskel for andre.

Jeg har gået alle de skridt jeg underviser og rådgiver i. Jeg har oplevet skilsmisse, sygdom, manglende økonomi, usunde relationer og uoverskuelige konflikter.

Igennem uddannelser, udviklingsredskaber, samtaler og viljen til at ændre på det, der ikke virkede, har jeg skabt det familieliv jeg drømmer om.

"Tak for gode snakke, og for at tro på min drøm, da andre ikke gjorde" - Lars

Lidt mere om mig

Jeg har en faglig baggrund som social- og familierådgiver, psykiatrivejleder, mentorcertificeret, Enneagram master coach, NLP pratitioner samt kurser fra både ind- og udland. Senest har jeg uddannet mig til stresskonsulent.

Jeg har talt og hjulpet flere tusinde mennesker, med at finde fodfæste i det umulige. Mine erhvervserfaringer er både inden for den offentlige sektor samt privatregi, og jeg har arbejdet som selvstændig rådgiver siden 2016.

Jeg forsøger altid at finde det bedste frem i alle dem, jeg møder på min vej.

Jeg hører ofte efter endt rådgivning: “Bare jeg dog havde mødt dig noget før!”


Mange af mine kunder udtrykker deres tilfredshed ved at sige,
"jeg vil ønske, at jeg havde mødt dig noget før"

Min mission er at give energi og styrke til lederne i familien – nemlig forældrene, da jeg oplever at for mange familier i dag er i underskud for livsoverskud.
Igennem løsningsorienteret livslæring som foregår på en let, simple og praktisk måde – får vi sammen hurtigt vendt dit underskud til livsoverskud.

Min mission