Om mig

Jeannette

Hej,

Jeg er en passioneret familierådgiver/coach med en mission om at hjælp familier med skabe balance og harmoni i deres hverdag.

Min rejse begyndte med min egen families udfordringer, hvor jeg oplevede, hvor svært det kan være at få hverdagen til at hænge sammen samt gentagende konflikter.

Gennem mine mange års erfaringer og uddannelser har jeg udviklet en dyb forståelse for, hvad der skal til for, at skabe et sundt og lykkeligt familieliv.  

Mine  kerneværdier beror på Empati, (K)Ærlighed, Respekt og Handlekraft, hvilket afspejler sig i mine arbejdsmetoder.

I mit eget familieliv har jeg tre voksne sønner, gift for anden gang og bor tæt på natur, skov og vand. Elsker Moomin universet, god kaffe samt at gøre en forskel for andre.

"Tak for gode snakke, og for at tro på min drøm, da andre ikke gjorde" - Lars

Lidt mere om mig

Med over 5000 samtaler og utallige succesforløb, har  jeg hjulpet mange mennesker og familier med at transformere deres liv.

Jeg tror på, at familielivet ikke er noget, vi bare får -det er noget vi aktivt skaber gennem bevidste valg og handlinger.

Jeg er uddannet socialrådgiver og har efteruddannelse inden for psykiatri, Enneagram master coaching, NLP, Stresskonsulent og meget mere.

Denne faglige baggrund kombineret med mine personlige erfaringer, giver mig unikke redskaber  til at se muligheder, selv når tingene virker umulige.


Mange af mine kunder udtrykker deres tilfredshed ved at sige,
"jeg vil ønske, at jeg havde mødt dig noget før"