De seks livscirkler

Familie med vilje

– Skab livsoverskud, ro og balance med seks simple cirkler

De seks livscirkler hænger sammen, men du kan vælge at fokusere på den eller de cirkler, der giver størst mening for dig og din familie. 

Cirkel 1: Dig – mønstre, bevidsthed og mål

Du bliver undervist i fundamentet for en familie samt drømme, ønsker og mål. I denne cirkel får du opskriften på, hvad der skal til for at skabe det familieliv, du drømmer om.

Cirkel 2: Relationer – konflikttyper, samspil og nærvær

Her får du indsigt i, hvad der skal til for at opnå god kommunikation og skabe meningsfuld dialog. Du vil modtage konkrete redskaber i konflikthåndtering, samt hvad der skal til for at styrke dine relationer.

Cirkel 3: Sundhed – mental, fysisk og psykisk

Sundhed er mere end fitnesscenter og kostplaner. I denne cirkel arbejder vi med balancen mellem den mentale, følelsesmæssige og kropslige sundhed. Vi er trænet så meget i at bruge vores rationelle hjerne, at vi helt har glemt hvordan vi bruger vores intuition. 

Cirkel 4: Økonomi – penge, muligheder og overskud

Penge er måske ikke alt, men de er nødvendige! Desuden er de et nyttigt værktøj, der kan hjælpe dig med at opnå dine drømme og give muligheder til dine børn. Her lærer du, hvordan du kan forvandle underskud til overskud via simple lette og holdbare løsninger. Du får en konkret strategi til, hvordan du kan begynde at skabe økonomisk frihed til at gøre det, du vil – med hvem du vil og hvornår du vil.

Cirkel 5: Karma – attitude, selvbillede og taknemlighed

Denne cirkel udforsker, hvad karma egentlig betyder, og hvordan du kan bruge konceptet i din hverdag. Det handler reelt mere om vores attituder – eller mangel på samme – både over for os selv og andre.

Cirkel 6: Lifebalance – arbejde, familie og fritid

Her arbejder vi med at skabe balance mellem dit private og professionelle liv. Ved at være i en kreativ proces vil du finde ude af, hvor du skal sætte ind for at opnå både dine egne, familie og  karrieredrømme.

Formålet med de seks cirkler er at give dig praktiske, brugbare og løsningsorienterede redskaber, som du kan omsætte til handling og få det familieliv du drømmer om.

Sådan foregår et forløb

Alle seks cirkler har et tema, som begynder med et dybdegående oplæg af mig.

Derudover vil vi løbende have opfølgning på det du arbejder med så vi sikre, at viden bliver integreret, samt du får mest muligt værdi ud af forløbet.

Den enkelte cirkel har en varighed af 8 uger, hvor vi altid mødes fysisk den første gang og sidste gang i hver cirkel. 

Derudover består forløbet af onlinesessioner. Vi mødes online x antal gange, alt afhængig af hvilket forløb, du har investeret i.

Du har mulighed for at få to test. For at du selv kan følge med i din udvikling, tilbydes du en test i begyndelsen og i slutningen af forløbet.

Hvis du får brug for et kærligt indspark undervejs, har du altid mulighed for at sende en SMS, så længe du er i et forløb hos mig.

Er du klar til at tage springet i tillid, så er jeg klar til at gribe dig!