Familieforløb

Det kræver ofte lidt mere tid , at ændre noget

Derfor har jeg skabt forløbet Familie med Vilje: Sådan skaber du livsoverskud, ro og balance i hverdagen og få det familieliv du drømmer om via seks livscirkler.

Det henvender sig til dig, der er klar til at gå i dybden med dig selv og dine familiedrømme, og til dig, der endnu ikke har stiftet familie, men gerne vil “klædes på” til at komme godt fra start. 

Sammen stiller vi de vigtige spørgsmål: Hvad ønsker du dig af livet? Hvordan ser dit ideelle familieliv ud? Hvilke værdier sætter du højest i livet? Hvad vil du gerne huskes for?

Der findes ingen familiemanual der passer til alle, så derfor skriver vi lige præcis den familiemanual, der passer til din familie.

Kender du det: du burde være en glad forælder eller partner med overskud, energi og ro.

Du forsøger – så godt du kan – at rumme alt og alle i hjemmet. Om aftenen ligger du måske og lægger planer: ”I morgen skal det være – i morgen ordner jeg det hele med et smil på læben!”

Alligevel kommer du til at sætte den gamle plade på, og du fanger dig selv i at skælde ud, være irriteret, vred og frustreret. Hvorfor lytter dine børn ikke til dig? Hvorfor er din partner ikke opmærksom på dine behov og du går i seng med uforløste konflikter.

I morgen er der heldigvis atter en dag. Drømme, ønsker og håb er til tider blevet til vaner, der ikke handles på. Det er svært at løse sine udfordringer og skabe det familieliv, man gerne vil have.

Men hvis du vil opnå noget andet, så skal du også gøre noget andet! Heldigvis lever vi i en verden, hvor vi har mulighed for lige netop dét.

Kodeordet ligger i at finde ud af, hvordan man ændrer sine vaner. Det er oftest den nød, det er sværest for os mennesker at knække alene.