Jeg tilbyder

Familierådgivning

Hjælp til hverdagslivet

Du er træt af gentagne konflikter, hamsterhjulet, mistrivsel, mangel på overskud og energi, og du ved, at der skal ske noget andet. Men måske ikke hvad og hvordan?

Jeg har “opskriften” og er klar til at give dig et kærligt indspark, der kan skabe overblik og ro over din situation, så du ikke står alene med dine udfordringer.

Jeg lover at møde dig i et åbent og ærligt rum, som er bygget på tillid, så du kan slappe af og være dig selv.

Familie med Vilje

Opnå dine familiedrømme

Forløbet er til dig, der har besluttet dig for at gå all in på at skabe den livsvej, du ønsker for dig selv og din familie. Her lærer du at ændre dine vaner og tankemønstre, så du kan blive den forælder, partner og ven, du virkelig ønsker at være.

Du bliver guidet gennem seks livscirkler, som skaber livsoverskud, ro og balance i dit familieliv.

Jeg garantere, at værdien af forløbet er større end investeringen.

Fem gode grunde til, at jeg kan hjælpe dig med at opnå din familiedrøm:

Jeg har en særlig opskrift: Familie med Vilje. Mine mange års erfaring har lært mig én ting: Familie er ikke noget vi får, det er noget vi skaber. Derfor har jeg udviklet forløbet Familie med Vilje, der med udgangspunkt i seks livscirkler hjælper dig med at finde, skabe og opnå det familieliv du drømmer om.

Jeg har en stærk faglig baggrund. Udover at være uddannet social- og familierådgiver har jeg taget efteruddannelse som psykiatrivejleder, jeg er mentorcertificeret, Enneagram Master coach, NLP pracitioner m.m. og senest har jeg uddannet mig til stresskonsulent.

Jeg har allerede hjulpet mange familier. Jeg oplever, at familier generelt er i underskud af livsoverskud, såsom manglende energi, tid, penge og gentagende konflikter i nære relationer.

Jeg er god til at se muligheder, også i det (tilsyneladende) umulige. Jeg er ekspert i at finde de lyspunkter, der kan få dig og din familie videre, når I har svært ved at finde løsninger på jeres udfordringer.

Jeg ved selv, hvordan det er at have brug for hjælp. Erfaringsmæssigt ved jeg, hvor svært det kan være at få hverdagen til at hænge sammen i familien, hvis man ikke har de rette redskaber til at skabe de forandringer man ønsker. Jeg har fået hjælp udefra og gået alle skridtene selv, så derfor kan jeg hjælpe dig. 

Den vigtigste investering, vi kan foretage, er i os selv

Hvad vil det være værd for dig og din familie at opnå det I drømmer om?

Sådan kommer du i kontakt med mig

Du ringer til mig på tlf. 31 69 00 25, eller sender en mail på info@familemedvilje.dk

Jeg tilbage hurtigst muligt, senest indenfor 24 timer.

Samtalen foregår online, og der er afsat 60 minutter kun til dig.

Jeg glæder mig til at høre om dine drømme, ønsker og håb for dig selv og din familie.

Samtalerne foregår normalt online på Zoom.

Vælger du et Familie med Vilje-forløb mødes vi både fysisk og online.

Det er en selvfølge for mig, at jeg har tavshedspligt

Det betyder, at I som familie kan have tillid til, at det, der bliver fortalt hos mig, ikke kommer videre til anden instans, medmindre der gives samtykke.

Hvad vil det være værd for dig og din familie at opnå livsoverskud, finde ro, balance og plads til at gå efter jeres drømme?

Hvilken slags forælder vil du gerne være, og hvad vil du gerne huskes for?

Jeg lover dig, at din investering er det hele værd.